Specialist in LED Screens & AV apparatuur.
Snel een offerte? Stuur ons een bericht.:
Bel ons: +31 (0)85 - 303 00 26

LED Screens voor Festivals & Evenementen

De stage komt tot leven met LED.

Van de meest knusse evenementen, tot de grootste festivals. LED Schermen zijn niet meer weg te denken. Ga daarom voor een professionele partij, wij denken met je mee en geven het beste aanbod.

Vraag een offerte aan
Djem-verhuur-Lief

Stage Design.

Door onze modulaire LED displays, bent u in staat verschillende stage-designs te ontwerpen. Zo kunnen alle panelen los geplaatst worden, aan een stuk of als losse stroken. Hierdoor zijn we erg flexibel in het integreren van onze LED modules in podium opmaak. Daarnaast hebben we ervaring met een groot aantal setups, en denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

DjemLED-Lief-Festival-2016-down

Speciale LED Schermen voor evenementen.

Djem levert uitsluitend video LED displays vanaf pixel pitch 10mm of minder. Alle schermen die wij leveren zijn daarnaast volledig modulair. Hierdoor zijn wij in staat zeer gevarieerde LED opstellingen te leveren. Bijvoorbeeld stroken of allemaal losse panelen. Door creatief om te gaan met dit modulaire systeem, zijn wij in staat om, met al een minimum aantal panelen, een groots decor te creƫren.

Ook met een beperkt budget, een grootse indruk.

Omdat we met de modulaire opzet vrijwel geen beperkingen kennen, ben je in staat creatief om te gaan met de opstelling van de LED panelen. Creer ruimtes tussen de panelen, om zo een nog groter oppervlak te bestrijken zonder dat de kosten stijgen.

Vraag een offerte aan