Specialist in LED Screens & AV apparatuur.
Snel een offerte? Stuur ons een bericht.:
Bel ons: +31 (0)85 - 303 00 26

Blog

BlackMagic Design Lanceert ATEM Television Studio HD

 

Als het gaat om het creëren van content, de snelste manier om het te genereren is door het te doen live!

Zo veel klanten hebben ons verteld dat ze houden van onze ATEM Televisie studio live-productie switcher voor zijn krachtige functies. De originele ATEM Television Studio is een echte professional switcher en introduceerde de mensen naar de live televisie-industrie en was krachtig genoeg om ze te laten groeien. Maar we wilden een nieuw model dat deze geweldige functies namen en toegevoegd aan hen, waardoor het een stuk krachtiger door het gebruik van de nieuwste technologie beschikbaar voor ons te ontwerpen.
Television Studio HD
Het nieuwe model dat we vandaag aangekondigd heet ATEM Television Studio HD en het is een professionele live-productie switcher ontworpen voor zowel uitzending en AV professionals.
Het bevat 4 SDI en 4 HDMI-ingangen, zodat u nu kunt aansluiten op 8 gelijktijdige bronnen, en het ondersteunt alle SD- en HD-formaten tot 1080p60! Je krijgt high-end uitzending features, zoals re-sync op alle ingangen, zodat u altijd schoon switching krijgen of u nu met behulp van professionele of consumenten camera’s. Plus, krijgt u meerdere view-uitgang, zodat u allof uw bronnen kunnen zien, maar het bevat nu audio meter en u kunt de route van het uitzicht.
De meest dramatische nieuwe functies zijn de ingebouwde bedieningspaneel wat betekent dat je kunt leven switch direct vanaf het voorpaneel. Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op onze Teranex Mini converters, dus het past goed op een desktop of u kunt rack monteert. Dit nieuwe model heeft ook krachtige functies, zoals een ingebouwde DVE, gebouwd in talkback headset aansluitingen, 4 programma uitgangen voor camera’s die mix minus ondersteuning, flash-gebaseerde media op te slaan, een onafhankelijke aux-uitgang en analoge audio-ingangen op XLR-aansluitingen hebben.
Natuurlijk is het nieuwe model bevat nog steeds de ATEM software bedieningspaneel, zodat u uw programma te schakelen met behulp van de software bedieningspaneel, of u kunt via het bedieningspaneel en je hoeft niet eens nodig om een ​​computer te gebruiken! Er is een scala van menu’s op het LCD-scherm waarmee u toegang tot alle switcher beschikt ook!
We zijn enthousiast over dit nieuwe model van ATEM Television Studio HD en we hadden een grote verantwoordelijkheid om dit nieuwe model veel beter dan het oude model te maken. We denken dat dit nieuwe model gaat veel verder dan wat de oude model kan doen en het beste nieuws is dat het dezelfde US $ 995 prijs van het oude model!
De nieuwe ATEM Television Studio HD is nu en in voorraad beschikbaar